Insulele Greciei

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 69,99 RON

Cele peste 1200 de fotografii color realizate special pentru fiecare din aceste ghiduri, recomandarile detaliate privind monumentele si punctele de atractie ale oraselor, hartile realizate ca reprezentari tridimensionale, ghidul de supravietuire care ofera toate indicatiile referitoare la posibilitatile de cazare, utilizarea telefoanelor publice, a monedei locale si transportului in comun precum si liste ample de restaurante, cafenele, baruri si locuri de distractie pentru toate buzunarele sint numai citeva argumente pentru a prefera negresit aceste ghiduri.


Produsul a fost adaugat in data de 23-09-2009
Ofertele au fost verificate in data de 21-11-2013, ora 08:06
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Insulele Greciei, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Insulele Greciei pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Insulele Greciei pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Insulele Greciei sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Insulele Greciei care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Insulele Greciei, asadar analizeaza aceste oferte pentru Insulele Greciei cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Insulele Greciei sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Google a lansat tableta Nexus 7

Google a lansat pe 27 iunie 2012 propria tableta. Nexus 7 are la baza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si va avea, se pare, pretul de pornire fixat la 199 de dolari pentru versiunea cu capacitatea de stocare de 8GB si de 249 de dolari in cazul celei de 16GB.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter