stresclin complex

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
2 preturi de la 37,00 RON pana la 53,27 RON

Withania somnifera conţine 35 de withanolide responsabile de creŸterea capacitƒţii de adaptare în situaţii de stres Ÿi de ameliorare a memoriei, dar au Ÿi proprietƒţi antioxidante Ÿi anxiolitice. Specia induce relaxarea prin modulare GABAergicƒ. Extractul de Nardostachys jatamansi este folosit în insomnii Ÿi în tulburƒrile hepatice Ÿi cardiovasculare. Literatura menţioneazƒ cƒ specia nu are efecte adverse Ÿi este folositƒ cu succes în epilepsie, isterie Ÿi convulsii.


Ofertele au fost verificate in data de 09-07-2015, ora 18:58
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul stresclin complex, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi stresclin complex pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici stresclin complex pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri stresclin complex sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze stresclin complex care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii stresclin complex, asadar analizeaza aceste oferte pentru stresclin complex cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru stresclin complex sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Cadouri de Craciun

Astazi o sa vorbim despre cadouri de Craciun. Inainte insa de a dezvolta, am sa va propun sa va imaginati Craciunul fara daruri. Sunt convinsa ca nu aveti o imagine prea placuta in minte. V-am propus acest exercitiu de imaginatie fiindca aud din ce in ce mai multe voci care militeaza pentru sarbatori fara cadouri, motivand faptul ca traditiile isi pierd astfel din sacralitate. Pentru a va ajuta sa gasiti cadouri de Craciun ideale tuturor celor apropiati voua, va invitam sa folositi Ghidul de Cadouri!
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter