stresclin complex

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
2 preturi de la 37,00 RON pana la 52,09 RON

Withania somnifera conţine 35 de withanolide responsabile de creŸterea capacitƒţii de adaptare în situaţii de stres Ÿi de ameliorare a memoriei, dar au Ÿi proprietƒţi antioxidante Ÿi anxiolitice. Specia induce relaxarea prin modulare GABAergicƒ. Extractul de Nardostachys jatamansi este folosit în insomnii Ÿi în tulburƒrile hepatice Ÿi cardiovasculare. Literatura menţioneazƒ cƒ specia nu are efecte adverse Ÿi este folositƒ cu succes în epilepsie, isterie Ÿi convulsii.


Ofertele au fost verificate in data de 23-01-2015, ora 19:00
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul stresclin complex, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi stresclin complex pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici stresclin complex pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri stresclin complex sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze stresclin complex care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii stresclin complex, asadar analizeaza aceste oferte pentru stresclin complex cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru stresclin complex sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide iPhone 4S - fata in fata cu concurenta!

iPhone 4S vine la pachet cu un procesor mult mai rapid, o camera foto-video mai avansata ca si tehnologie fata de cea anterioara. Totodata, veti beneficia de ajutorul unui asistent virtual mult mai inteligent. Ecranul vine cu o diagonala de 3.5 inch cu display-ul Retina de 960 x 640 pixeli. Imaginile sunt deosebit de clare iar culorile se apropie foarte mult de realitatea vazuta cu ochiul liber.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter