Plantextrakt polygemma 1 stomac

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 20,16 RON

Regleaza aciditatea gastrica Extractele gemoterapice provin in special din partea tanara a arborilor si arbustilor si contribuie la detoxifierea organismului la diferite niveluri(ficat, rinichi, plamani, articulatii, stomac, intestine, circulatie arteriala sau venoasa, piele, etc.). Sunt obtinute din tesuturi vegetale embrionare si inglobeaza intreaga esenta a plantei, fiind considerate adevarate „celule stem” vegetale. Datorita gamei Polygemma, putem folosi vitaminele, sarurile minerale, aminoacizii si nutrientii necesari dezvoltarii plantei la intarirea si protejarea propriului organism.  


Ofertele au fost verificate in data de 30-07-2015, ora 18:58
Afisare oferte
General
Afectiuni ale aparatului digestiv: Detoxifiere

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Plantextrakt polygemma 1 stomac pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Plantextrakt polygemma 1 stomac pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Plantextrakt polygemma 1 stomac sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Plantextrakt polygemma 1 stomac care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Plantextrakt polygemma 1 stomac, asadar analizeaza aceste oferte pentru Plantextrakt polygemma 1 stomac cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Plantextrakt polygemma 1 stomac sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Google a lansat tableta Nexus 7

Google a lansat pe 27 iunie 2012 propria tableta. Nexus 7 are la baza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si va avea, se pare, pretul de pornire fixat la 199 de dolari pentru versiunea cu capacitatea de stocare de 8GB si de 249 de dolari in cazul celei de 16GB.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter