Plantextrakt gemoderivat extract mladite ienupar 50 ml

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 20,90 RON

Gemoderivat Extract din Mladite de Ienupar 50 ml PlantextraktGemoderivat Extract din Mladite de Ienupar PlantextraktDescriere - Extract din mladite de ienupar Extract din mladite de ienupar Juniperus communis MG=D1Contin alcool etilic de cereale 33% vol. Sticle de 50 mL Organotropism: Ficat, aparat urinar, aparat osteoarticular, aparat gastro-intestinal si vascular. Actiune farmacologica: Stimulator al metabolismului la nivelul ficatului, al aparatului urinar (diuretic, depurativ), al aparatului osteoarticular si gastro-intestinal.Indicatii terapeutice:Insuficienta hepatica si sindroame cirotice, ciroza alcoolica; colica hepatica recidivanta; hepatita cronica; glomerulonefrita, nefrolitiaza calcica si oxalica, cistita recidivanta, insuficienta renala; regularizare neuro-vegetativa in aerofagie. Mod de administrare: In general cate 30-50 de picaturi, in putina apa, de 2-3 ori pe zi. 50-70 de picaturi, in putina apa, o data pe zi, ca drenor hepato-renal sau in asocieri. Asocieri:- Rosmarinus officinalis si Secale cereale in ciroza alcoolica hipertrofica; hidropisie; - Rosmarinus officinalis in hipertensiune portala; - Juglans regia si Ficus carica in aerofagie; - Olea europaea in hipercolesterolemie.


Ofertele au fost verificate in data de 01-01-2015, ora 19:00
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Plantextrakt gemoderivat extract mladite ienupar 50 ml, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Plantextrakt gemoderivat extract mladite ienupar 50 ml pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Plantextrakt gemoderivat extract mladite ienupar 50 ml pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Plantextrakt gemoderivat extract mladite ienupar 50 ml sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Plantextrakt gemoderivat extract mladite ienupar 50 ml care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Plantextrakt gemoderivat extract mladite ienupar 50 ml, asadar analizeaza aceste oferte pentru Plantextrakt gemoderivat extract mladite ienupar 50 ml cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Plantextrakt gemoderivat extract mladite ienupar 50 ml sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Google a lansat tableta Nexus 7

Google a lansat pe 27 iunie 2012 propria tableta. Nexus 7 are la baza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si va avea, se pare, pretul de pornire fixat la 199 de dolari pentru versiunea cu capacitatea de stocare de 8GB si de 249 de dolari in cazul celei de 16GB.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter