infacol

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 32,00 RON

Flacon cu 50 ml (pana la 100 doze) prevazut cu pipeta de plastic, usor de folosit. Indicatii: Solutia are aroma naturala de portocala. Infacol este unul dintre cele mai eficiente tratamente impotriva colicilor, ajuta la alinarea durerilor de burtica si eliminarea gazelor la nou nascuti si bebelusi . Compozitie : Simeticon 40 mg/ml . Ingredientul de baza, simeticona, ajuta la strangerea bulelor mici de gaze din stomac in bule mai mari care apoi sunt eliminate de bebelus prin flatulatie . Mod de administrare: Infacol se poate administra incepand cu primele zile de viata. Se recomanda administrarea cate unei doze( o pipeta - 0.5 ml ) inainte de fiecare masa,administrarea se face cu pipeta atasata capacului. Efectele benefice apar din primele zile de administrare. Daca nu se observa imbunatatiri in primele 48 de ore se poate mari doza temporar la 2 pipete (1 ml ).  


Ofertele au fost verificate in data de 09-09-2013, ora 11:36
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul infacol, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi infacol pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici infacol pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri infacol sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze infacol care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii infacol, asadar analizeaza aceste oferte pentru infacol cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru infacol sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare
Ghid de cumparaturi
Guide iPhone 4S - fata in fata cu concurenta!

iPhone 4S vine la pachet cu un procesor mult mai rapid, o camera foto-video mai avansata ca si tehnologie fata de cea anterioara. Totodata, veti beneficia de ajutorul unui asistent virtual mult mai inteligent. Ecranul vine cu o diagonala de 3.5 inch cu display-ul Retina de 960 x 640 pixeli. Imaginile sunt deosebit de clare iar culorile se apropie foarte mult de realitatea vazuta cu ochiul liber.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter