captafer

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 39,90 RON

Beneficiile Captafer - Captafer nu are efecte adverse - primul supliment nutritiv pentru aport de fier, care nu contine fier - activ in 30 de zile - rapid - eficient- sigur - Captafer nu contine fier si de aceea este lipsit de efectele secundare tipice ale suplimentelor cu fier - Cu Captafer, nici o alta forma de suplimentare cu fier nu este obligatorie, cu exceptia cazului in care fierul lipseste din alimentatie. - Cantitatea zilnica necesara de fier este in mod normal bine proportionata cu numarul de calorii: cca 7 mg de fier/ 1000 kcal, cu mici variatii individuale. Captafer este un supliment nutritiv rapid si eficient cu administrare orala: - In 30 zile creste feritinemia si sideremia cu 50% - Dupa o saptamana de administrare, sunt vizibile deja efectele in ceea ce priveste starea generala a pacientului (confera dinamism si energie) Rezultatele au fost obtinute la toti pacientii afectati de sideropenie. - Este recomandat în timpul sarcinii si alaptarii. - Creste de 5 ori mai mult absorbtia fierului (heminic dar mai ales non-heminic) din dieta (carne, peste, fructe, legume, produse lactate, oua, seminte).


Ofertele au fost verificate in data de 09-09-2013, ora 11:39
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul captafer, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi captafer pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici captafer pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri captafer sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze captafer care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii captafer, asadar analizeaza aceste oferte pentru captafer cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru captafer sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare
Ghid de cumparaturi
Guide Google a lansat tableta Nexus 7

Google a lansat pe 27 iunie 2012 propria tableta. Nexus 7 are la baza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si va avea, se pare, pretul de pornire fixat la 199 de dolari pentru versiunea cu capacitatea de stocare de 8GB si de 249 de dolari in cazul celei de 16GB.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter