Calivita Mega B-Complex

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
2 preturi de la 103,00 RON pana la 144,04 RON

Prin suplimentarea cu vitamine B, deseori simptome ca stres, caderea de par, ruperea unghiilor sau piele uscata pot fi ameliorate, ba mai mult, pot disparea. Aceste vitamine sunt indispensabile in special persoanelor care sunt zilnic expuse stresului.


Produsul a fost adaugat in data de 06-11-2009
Ofertele au fost verificate in data de 13-02-2013, ora 19:01
Afisare oferte
General
Afectiuni cardiovasculare: Anemie

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Calivita Mega B-Complex pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Calivita Mega B-Complex pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Calivita Mega B-Complex sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Calivita Mega B-Complex care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Calivita Mega B-Complex, asadar analizeaza aceste oferte pentru Calivita Mega B-Complex cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Calivita Mega B-Complex sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru Calivita Mega B-Complex

Calivita Mega
Ghid de cumparaturi
Guide iPhone 4S - fata in fata cu concurenta!

iPhone 4S vine la pachet cu un procesor mult mai rapid, o camera foto-video mai avansata ca si tehnologie fata de cea anterioara. Totodata, veti beneficia de ajutorul unui asistent virtual mult mai inteligent. Ecranul vine cu o diagonala de 3.5 inch cu display-ul Retina de 960 x 640 pixeli. Imaginile sunt deosebit de clare iar culorile se apropie foarte mult de realitatea vazuta cu ochiul liber.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter