Ritmo 315 s1

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 27.884,94 RON

Aparate de sudura se folosesc la sudura tevilor si racordurilor in retele de apa, gaz si ale fluide sub presiune. Se pot suda tuburi din polietilena de inalta densitate PEHD, polipropilena PP si PVC. Prin indepartarea un sfert din aliniator se pot suda teuri, coturi, derivatii Y si capete de flansa.


Produsul a fost adaugat in data de 07-07-2009
Ofertele au fost verificate in data de 13-05-2013, ora 16:24
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Ritmo 315 s1, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Ritmo 315 s1 pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Ritmo 315 s1 pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Ritmo 315 s1 sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Ritmo 315 s1 care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Ritmo 315 s1, asadar analizeaza aceste oferte pentru Ritmo 315 s1 cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Ritmo 315 s1 sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Produse Ritmo

Nu a fost gasit nici un alt produs cu acest brand

Cautari similare pentru Ritmo 315 s1

Ritmo caplacapDELTA
Ghid de cumparaturi
Guide Google a lansat tableta Nexus 7

Google a lansat pe 27 iunie 2012 propria tableta. Nexus 7 are la baza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si va avea, se pare, pretul de pornire fixat la 199 de dolari pentru versiunea cu capacitatea de stocare de 8GB si de 249 de dolari in cazul celei de 16GB.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter