paint zoom sg-1000a

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 249,00 RON

Spune la revedere bidinelelor, pensulelor, mizeriei, picaturilor de vopsea si acoperirii inegale. Acum poti vopsi ca un profesionist, rapid si usor cu puterea de pulverizare a lui Paint Zoom Stern. Poti transforma orice spatiu intr-un loc senzational in doar cateva minute si partea cea mai buna este ca oricine poate folosi Paint Zoom Stern. Poti transforma orice spatiu intr-un loc senzational in doar cateva minute si partea cea mai buna este ca oricine poate folosi  Paint Zoom Stern . Cu  Paint Zoom   Stern  poti vopsi orice suprafata doresti: plate - perete, stuc, caramida, panouri, beton, lemn si multe altele. Si tu poti fi creativ fara a murdari tot in jurul tau. Cu  Paint Zoom   Stern  nu exista picaturi scurse sau erori. Paint Zoom   Stern  este fabricat dintr-un material usor, dar rezistent. Inauntru se gaseste un motor cu o putere de 500 watt care ofera puterea de care ai nevoie, chiar si pentru cele mai mari proiecte. Trebuie doar sa apesi si  Paint Zoom...


Ofertele au fost verificate in data de 07-01-2013, ora 11:11
Afisare oferte
General
Tip: Pistol de vopsit

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi paint zoom sg-1000a pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici paint zoom sg-1000a pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri paint zoom sg-1000a sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze paint zoom sg-1000a care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii paint zoom sg-1000a, asadar analizeaza aceste oferte pentru paint zoom sg-1000a cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru paint zoom sg-1000a sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Google a lansat tableta Nexus 7

Google a lansat pe 27 iunie 2012 propria tableta. Nexus 7 are la baza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si va avea, se pare, pretul de pornire fixat la 199 de dolari pentru versiunea cu capacitatea de stocare de 8GB si de 249 de dolari in cazul celei de 16GB.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter