Sanprodmed WOMEN CARE FEMI-SMILIN 30cps

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 27,18 RON

Femi - Smilin este rezultatul combinarii mai multor remedii ayurvedice, având o compozitie complexa: -fitoestrogeni -alcaloizi -calciu -fier -oligoelemente -taninuri Astfel FEMI – SMILIN are urmatoarele proprietati: -tonic uterin si al organelor reproducatoare -controleaza sângerarea la nivel aparatului genital -antiinflamator -hematinic (stimuleaza formarea hemoglobinei în sânge) -tonic cerebral -anti-anxios. UTILIZARI: -sângerari uterine disfunctionale si în exces - menoragie -menstruatii neregulate si dureroase -leucoree -anemie -stare de slabiciune generala -dureri în zona pelviana -senzatii de arsuri la extremitati Compozitie : Extracte procesate de: -Scoarta de Symplocos racemosa -Scoarta de Saraca indica -Chanderprabha AFI -Loh bhasma AFI -Mukta pishti AFI ADMINISTRARE : - 1-2 capsule de 1-2 ori pe zi.


Ofertele au fost verificate in data de 07-02-2014, ora 18:55
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Sanprodmed WOMEN CARE FEMI-SMILIN 30cps, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Sanprodmed WOMEN CARE FEMI-SMILIN 30cps pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Sanprodmed WOMEN CARE FEMI-SMILIN 30cps pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Sanprodmed WOMEN CARE FEMI-SMILIN 30cps sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Sanprodmed WOMEN CARE FEMI-SMILIN 30cps care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Sanprodmed WOMEN CARE FEMI-SMILIN 30cps, asadar analizeaza aceste oferte pentru Sanprodmed WOMEN CARE FEMI-SMILIN 30cps cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Sanprodmed WOMEN CARE FEMI-SMILIN 30cps sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Google a lansat tableta Nexus 7

Google a lansat pe 27 iunie 2012 propria tableta. Nexus 7 are la baza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si va avea, se pare, pretul de pornire fixat la 199 de dolari pentru versiunea cu capacitatea de stocare de 8GB si de 249 de dolari in cazul celei de 16GB.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter