Solaris DIGESTA CREMOGEN

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 3,16 RON

Indicatii:Produs vegetal din porumb, inlocuieste oul.Ideal de utilizat in perioadele de post si de catre persoanele diabetice.


Produsul a fost adaugat in data de 31-08-2009
Ofertele au fost verificate in data de 29-05-2015, ora 18:59
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Solaris DIGESTA CREMOGEN, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Solaris DIGESTA CREMOGEN pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Solaris DIGESTA CREMOGEN pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Solaris DIGESTA CREMOGEN sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Solaris DIGESTA CREMOGEN care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Solaris DIGESTA CREMOGEN, asadar analizeaza aceste oferte pentru Solaris DIGESTA CREMOGEN cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Solaris DIGESTA CREMOGEN sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare
Ghid de cumparaturi
Guide Produse bio pentru sanatatea ta

Daca initial produsele bio au fost cele de tip alimentar, cu timpul acestea au inceput sa cuprinda si produse non alimentare, de genul detergenti bio, cosmetice bio sau haine din bumbac organic.

Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter