Sodasan INALBITOR RUFE OXIGEN CUTIE BIO 500g

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 24,06 RON

INALBITOR RUFE OXIGEN CUTIE BIO 500g Se adauga la detergent pentru rufele albe sau colorate. Previne ingalbenirea hainelor albe. La temperaturi de 90-95 grd efectul de inalbire este optim pentru hainele albe. DOMENII DE UTILIZARE: - pentru inalbirea rufelor albe; - pentru indepartarea petelor si decolorarii din rufele albe si colorate - pentru revitalizarea stofelor ingalbenite - eficient de la 50 C, optim la 90 grd (rufe albe)   UTILIZARE / DOZAJ: Deoarece nu folosim activatori de inalbire petrochimici, devine eficient numai incepand de la 50C. Daca puneti hainele la inmuiat peste noapte, inalbitorul va functiona deja de la 30C. Pentru o masina de spalat de 4,5 kg la 50C sau mai mult: 1. pentru toate hainele colorate si albe din bumbac, in, canepa si fibre amestecate 2. indeparteaza toate petele oxidabile cum ar fi cele de fructe, vin rosu, ceai, cafea, iarba, sange etc. 3. previne ingalbenirea hainelor albe 4. revitalizeaza hainele...


Ofertele au fost verificate in data de 08-03-2013, ora 01:14
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Sodasan INALBITOR RUFE OXIGEN CUTIE BIO 500g, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Sodasan INALBITOR RUFE OXIGEN CUTIE BIO 500g pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Sodasan INALBITOR RUFE OXIGEN CUTIE BIO 500g pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Sodasan INALBITOR RUFE OXIGEN CUTIE BIO 500g sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Sodasan INALBITOR RUFE OXIGEN CUTIE BIO 500g care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Sodasan INALBITOR RUFE OXIGEN CUTIE BIO 500g, asadar analizeaza aceste oferte pentru Sodasan INALBITOR RUFE OXIGEN CUTIE BIO 500g cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Sodasan INALBITOR RUFE OXIGEN CUTIE BIO 500g sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Produse bio pentru sanatatea ta

Daca initial produsele bio au fost cele de tip alimentar, cu timpul acestea au inceput sa cuprinda si produse non alimentare, de genul detergenti bio, cosmetice bio sau haine din bumbac organic.

Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter