PIATRA DE ALAUN

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 18,62 RON

Piatra de alaun este un produs natural cunoscut pentru proprietatile sale astringente, antibacteriene si hemostatice.Proprietati:* regulator al transpiratiei fara sa blocheze porii* inchide porii pielii*antibacterian*recomandat persoanelor cu pielea sensibila deoarece nu contine parfum sau alt adaos sinteticUtilizari:* se aplica pe pielea umeda.Ideal este ca piatra de alaun sa fie umezita putin inainte de aplicare.* se poate utiliza in caz de taieturi deoarece ajuta la vindecarea acestoraEste un produs naturala, fara parfum de sinteza sau alcool.


Ofertele au fost verificate in data de 07-09-2014, ora 08:12
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul PIATRA DE ALAUN, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi PIATRA DE ALAUN pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici PIATRA DE ALAUN pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri PIATRA DE ALAUN sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze PIATRA DE ALAUN care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii PIATRA DE ALAUN, asadar analizeaza aceste oferte pentru PIATRA DE ALAUN cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru PIATRA DE ALAUN sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Produse bio pentru sanatatea ta

Daca initial produsele bio au fost cele de tip alimentar, cu timpul acestea au inceput sa cuprinda si produse non alimentare, de genul detergenti bio, cosmetice bio sau haine din bumbac organic.

Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter