Gerocossen PUDRA DECOLORANTA

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 6,67 RON

Pudra decolorantă pentru păr permite o decolorare medie şi puternică a părului.Se utilizează pentru decolorări rapide şi obţinerea de şuviţe.


Produsul a fost adaugat in data de 01-08-2010
Ofertele au fost verificate in data de 19-11-2014, ora 19:02
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Gerocossen PUDRA DECOLORANTA, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Gerocossen PUDRA DECOLORANTA pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Gerocossen PUDRA DECOLORANTA pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Gerocossen PUDRA DECOLORANTA sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Gerocossen PUDRA DECOLORANTA care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Gerocossen PUDRA DECOLORANTA, asadar analizeaza aceste oferte pentru Gerocossen PUDRA DECOLORANTA cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Gerocossen PUDRA DECOLORANTA sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru Gerocossen PUDRA DECOLORANTA

Gerocossen PUDRA
Ghid de cumparaturi
Guide Produse bio pentru sanatatea ta

Daca initial produsele bio au fost cele de tip alimentar, cu timpul acestea au inceput sa cuprinda si produse non alimentare, de genul detergenti bio, cosmetice bio sau haine din bumbac organic.

Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter