Foltene Sampon antiparazitar -

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 50,00 RON

Elimina complet paduchii, gratie unor noi substante cu o puternica actiune antiparazitare si bine tolerata de organismul uman, samponul antiparazitar solutioneaza problemele cauzate de paraziti pielii capului, eliminand paduchii, larvele si lindenii. Excipientele sunt formulate astfel incat sa produca o curatare delicata si controlata, pentru a garanta o actiune specifica asupra pielii sensibile a copiilor. Prezentare:100 ml Mod de administrare: Umeziti parul cu apa. Aplicati circa 30g de produs pe cap si masati, frictionati, pana la distribuirea completa a cantitatii de sampon (5-10 minute). Clatiti si repetati. In general, un tratament corect aplicat este suficient pentru eliminarea parazitiilor si a lindenilor. Ca masura de precautie, repetati operatiunea de la 3 pana la 8 zile pentru a elimina eventuale larve, nascute dupa prima aplicare. Producator:Foltene


Produsul a fost adaugat in data de 01-08-2010
Ofertele au fost verificate in data de 01-10-2012, ora 18:56
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Foltene Sampon antiparazitar - , va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Foltene Sampon antiparazitar - pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Foltene Sampon antiparazitar - pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Foltene Sampon antiparazitar - sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Foltene Sampon antiparazitar - care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Foltene Sampon antiparazitar - , asadar analizeaza aceste oferte pentru Foltene Sampon antiparazitar - cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Foltene Sampon antiparazitar - sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Produse bio pentru sanatatea ta

Daca initial produsele bio au fost cele de tip alimentar, cu timpul acestea au inceput sa cuprinda si produse non alimentare, de genul detergenti bio, cosmetice bio sau haine din bumbac organic.

Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter