APPERIN SIROP

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 30,88 RON

Stimulează pofta de mncare COMPOZIŢIE: Fiecare 5 ml de sirop APPERIN conține extracte din plantele: - Cyperus rotundus 25 mg - ulei de Cuminum cyminum 0,005 ml - ulei de Anethum graveolens 0,005 ml - Eclipta alba 15 mg - Embelia ribes 10 mg - Piper nigrum 2 mg - Zingiber officinalis 5 mg ADMINISTRARE: Orală, după cum urmează: a.Pentru copii: cte 2,5-5 ml de 2-3 ori pe zi b.Pentru adulți: cte 5-10 ml de 2-3 ori pe zi Prezentare: flacon cu 100 ml de sirop


Ofertele au fost verificate in data de 09-07-2015, ora 18:58
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul APPERIN SIROP, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi APPERIN SIROP pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici APPERIN SIROP pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri APPERIN SIROP sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze APPERIN SIROP care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii APPERIN SIROP, asadar analizeaza aceste oferte pentru APPERIN SIROP cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru APPERIN SIROP sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Produse bio pentru sanatatea ta

Daca initial produsele bio au fost cele de tip alimentar, cu timpul acestea au inceput sa cuprinda si produse non alimentare, de genul detergenti bio, cosmetice bio sau haine din bumbac organic.

Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter