Bayer CropScience Confidor Oil (100 ml, 500 ml, 1l, 10l )

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 10,54 RON

Substanta activa: imidacloprid 4 g/l Formulare: SC (suspensie concentrata) Insecticid sistemic pentru combaterea daunatorilor la mar si prun prin tratamente la dezmugurit   Cultura Organism tinta Doza Mar Paduchele din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus) Panonicus ulmi (oua hibernante) 1,5% (22,5 l/ha) Livezi de mar si prun Afide (oua hibernante) Tratamentul este comun cu cel pentru combaterea larvelor hibernante ale paduchelui din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus) si a oualor de iarna ale paianjenului rosu al pomilor (Panonicus ulmi) 1,5% (22,5 l/ha la mar si 15 l/ha la prun) Modul de actiune Datorita celor doua componente, Confidor Oil are actiune sistemica de lunga durata (imidacloprid) si actiune fizica complementara de asfixiere (ulei). Imidacloprid patrunde în plante în circa 1 h de la tratament, actionând deopotriva prin penetrarea scutului protector al larvelor paduchelui din San Jose. Efectul asupra insectelor daunatoare consta în perturbarea ireversibila a functiilor vitale ale centrilor nervosi ai acestora, ducând în final la moartea lor. De asemenea, ouale hibernante ale paianjenului rosu sunt intoxicate si asfixiate astfel încât nu mai are loc ecloziunea larvelor. Amestecul formulat garanteaza o lunga durata de actiune, o optima patrundere a componentei sistemice în planta, o aderenta sporita la suprafata plantei si un contact superior cu daunatorii tinta. Modul de utilizare Mar Se utilizeaza pentru combaterea larvelor hibernante ale paduchelui din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus) si a oualor hibernante ale afidelor si paianjenului rosu comu al pomilor (Panonicus ulmi) in concentratie de 1,5% respectiv 22,5 l/ha in 1500 l apa. Prun Se utilizeaza pentru combaterea oualor hibernante de afide in concentratie de 1,5%, respectiv 15 l/ha in 1000 l apa. Se efectueaza un tratament pe sezon la dezmugurit, in faza de urechiuse de soarece pana la mugure floral bine dezvoltat inca nedeschis. Acesta corespunde cu primul tratament de (iarna) primavara. Perioada de pauza inaintea recoltarii este de minim 90 de zile. Compatibilitate Produsul nu se va amesteca cu zeama bordeleza, polisulfuri si produse pe baza de sulf, diclofluanid, captan sau TMTD. Pentru orice alte combinatii, se va face în prealabil un test de compatibilitate fizico-chimica. Selectivitate La concentratiile recomandate, produsul nu este fitotoxic pentru culturile la care este omologat.   TRATAMENTE FITOSANITARE - INSECTICIDE - Confidor Oil


Ofertele au fost verificate in data de 25-04-2015, ora 07:57
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Bayer CropScience Confidor Oil (100 ml, 500 ml, 1l, 10l ), va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Bayer CropScience Confidor Oil (100 ml, 500 ml, 1l, 10l ) pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Bayer CropScience Confidor Oil (100 ml, 500 ml, 1l, 10l ) pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Bayer CropScience Confidor Oil (100 ml, 500 ml, 1l, 10l ) sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Bayer CropScience Confidor Oil (100 ml, 500 ml, 1l, 10l ) care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Bayer CropScience Confidor Oil (100 ml, 500 ml, 1l, 10l ), asadar analizeaza aceste oferte pentru Bayer CropScience Confidor Oil (100 ml, 500 ml, 1l, 10l ) cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Bayer CropScience Confidor Oil (100 ml, 500 ml, 1l, 10l ) sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Cadouri de Craciun

Astazi o sa vorbim despre cadouri de Craciun. Inainte insa de a dezvolta, am sa va propun sa va imaginati Craciunul fara daruri. Sunt convinsa ca nu aveti o imagine prea placuta in minte. V-am propus acest exercitiu de imaginatie fiindca aud din ce in ce mai multe voci care militeaza pentru sarbatori fara cadouri, motivand faptul ca traditiile isi pierd astfel din sacralitate. Pentru a va ajuta sa gasiti cadouri de Craciun ideale tuturor celor apropiati voua, va invitam sa folositi Ghidul de Cadouri!
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter