Baracuda Montura pentru pescuit la somn

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 28,69 RON

Montura pentru pescuit la somn cuprinde pluta de 30g, carlig de 4/0, cu o lungime: 150cm   Caracteristici: pluta: 30g carlig: 4/0 lungime: 150cm   Recomandari: Sunt recomandate pentru utilizarea la urmatoarele metode de pescuit: pescuit la somn Intretinere si utilizare:  


Ofertele au fost verificate in data de 25-05-2015, ora 18:57
Afisare oferte
General
Tip: Monturi

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Baracuda Montura pentru pescuit la somn pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Baracuda Montura pentru pescuit la somn pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Baracuda Montura pentru pescuit la somn sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Baracuda Montura pentru pescuit la somn care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Baracuda Montura pentru pescuit la somn, asadar analizeaza aceste oferte pentru Baracuda Montura pentru pescuit la somn cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Baracuda Montura pentru pescuit la somn sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru Baracuda Montura pentru pescuit la somn

Baracuda lasomn
Ghid de cumparaturi
Guide Pescuit sportiv si un picnic ca la carte

Pescuitul a depasit de mult aria unei activitati de procurare de hrana. Astazi este practicat ca sport, din pasiune, necesitand un echipament destul de sofisticat si variat.

Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter