Ondulator de par Rowenta cf 4032 8

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 239,99 RON

20% mai multa caldura pentru un rezultat mai rapid si mai bun Dotat cu 8 seturi prelungitoare diferite pentru stilul zilnic al parului: Tija de frezare de 16 mm pentru bucle normale Tija de frezare Jumbo de 42 mm pentru bucle mari Tija de frezare spiralata pentru bucle spirale Tija colturoasa pentru bucle ondulate Set de perii pentru împrospatarea parului Spirala ondulare Placi de netezire acoperite cu ceramica pentru par drept Placi de spiralare acoperite cu ceramica pentru par ondulat Geanta pentru depozitare


Ofertele au fost verificate in data de 31-05-2013, ora 15:45
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Rowenta cf 4032 8, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Rowenta cf 4032 8 pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Rowenta cf 4032 8 pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Rowenta cf 4032 8 sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Rowenta cf 4032 8 care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Rowenta cf 4032 8, asadar analizeaza aceste oferte pentru Rowenta cf 4032 8 cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Rowenta cf 4032 8 sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Cadouri de Craciun

Astazi o sa vorbim despre cadouri de Craciun. Inainte insa de a dezvolta, am sa va propun sa va imaginati Craciunul fara daruri. Sunt convinsa ca nu aveti o imagine prea placuta in minte. V-am propus acest exercitiu de imaginatie fiindca aud din ce in ce mai multe voci care militeaza pentru sarbatori fara cadouri, motivand faptul ca traditiile isi pierd astfel din sacralitate. Pentru a va ajuta sa gasiti cadouri de Craciun ideale tuturor celor apropiati voua, va invitam sa folositi Ghidul de Cadouri!
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter