Fabi Detergent antispumant covoare Fabi 5 L

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 31,30 RON

Detergent pentru covoare cu antispumant. Indicat pentru masini sau aspiratoare.


Produsul a fost adaugat in data de 12-11-2009
Ofertele au fost verificate in data de 08-01-2015, ora 08:02
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Fabi Detergent antispumant covoare Fabi 5 L, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Fabi Detergent antispumant covoare Fabi 5 L pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Fabi Detergent antispumant covoare Fabi 5 L pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Fabi Detergent antispumant covoare Fabi 5 L sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Fabi Detergent antispumant covoare Fabi 5 L care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Fabi Detergent antispumant covoare Fabi 5 L, asadar analizeaza aceste oferte pentru Fabi Detergent antispumant covoare Fabi 5 L cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Fabi Detergent antispumant covoare Fabi 5 L sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru Fabi Detergent antispumant covoare Fabi 5 L

Fabi 5 L, Fabi 5L
Ghid de cumparaturi
Guide iPhone 4S - fata in fata cu concurenta!

iPhone 4S vine la pachet cu un procesor mult mai rapid, o camera foto-video mai avansata ca si tehnologie fata de cea anterioara. Totodata, veti beneficia de ajutorul unui asistent virtual mult mai inteligent. Ecranul vine cu o diagonala de 3.5 inch cu display-ul Retina de 960 x 640 pixeli. Imaginile sunt deosebit de clare iar culorile se apropie foarte mult de realitatea vazuta cu ochiul liber.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter