Henkel TENCUIALA DECORATIVA CERESIT CT 175

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 160,00 RON


Ofertele au fost verificate in data de 05-08-2015, ora 18:56
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Henkel TENCUIALA DECORATIVA CERESIT CT 175, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Henkel TENCUIALA DECORATIVA CERESIT CT 175 pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Henkel TENCUIALA DECORATIVA CERESIT CT 175 pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Henkel TENCUIALA DECORATIVA CERESIT CT 175 sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Henkel TENCUIALA DECORATIVA CERESIT CT 175 care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Henkel TENCUIALA DECORATIVA CERESIT CT 175, asadar analizeaza aceste oferte pentru Henkel TENCUIALA DECORATIVA CERESIT CT 175 cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Henkel TENCUIALA DECORATIVA CERESIT CT 175 sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Google a lansat tableta Nexus 7

Google a lansat pe 27 iunie 2012 propria tableta. Nexus 7 are la baza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si va avea, se pare, pretul de pornire fixat la 199 de dolari pentru versiunea cu capacitatea de stocare de 8GB si de 249 de dolari in cazul celei de 16GB.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter