Ceresit Chocolate

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
4 preturi de la 16,20 RON pana la 37,90 RON

Chit rosturi placari ceramice Ceresit CE 33 este un chit special conceput pentru rosturile cu grosimi de pana la 8 mm. Acesta ofera un aspect fin, care se poate curata si prelucra usor. Se foloseste la rostuirea placarilor ceramice de pardoseli si pereti, precum si a mozaicurilor din sticla si portelan, la interior in spatii casnice, aplicate pe suporturi rigide, nedeformabile. Produsul este comercializat in saci de 5 kg, in diverse culori. CARACTERISTICI aspect fin fara contractii usor de prelucrat usor de curatat priza rapida DOMENII DE UTILIZARE Rostuirea placarilor ceramice de pardoseli si pereti, precum si a mozaicurilor din sticla si portelan, in interior in spatii casnice aplicate pe suporturi rigide, nedeformabile. Rosturile de dilatatie, colturile, precum si rosturile aflate la imbinarea peretilor AMBALARE Saci de 5 kg Fisa tehnica CE 33


Ofertele au fost verificate in data de 27-05-2011, ora 11:35
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Ceresit Chocolate, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Ceresit Chocolate pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Ceresit Chocolate pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Ceresit Chocolate sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Ceresit Chocolate care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Ceresit Chocolate, asadar analizeaza aceste oferte pentru Ceresit Chocolate cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Ceresit Chocolate sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Cadouri de Craciun

Astazi o sa vorbim despre cadouri de Craciun. Inainte insa de a dezvolta, am sa va propun sa va imaginati Craciunul fara daruri. Sunt convinsa ca nu aveti o imagine prea placuta in minte. V-am propus acest exercitiu de imaginatie fiindca aud din ce in ce mai multe voci care militeaza pentru sarbatori fara cadouri, motivand faptul ca traditiile isi pierd astfel din sacralitate. Pentru a va ajuta sa gasiti cadouri de Craciun ideale tuturor celor apropiati voua, va invitam sa folositi Ghidul de Cadouri!
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter