Suifan Chinese Brush - Suifan\'s Kwang Tze Solution

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 60,00 RON

Suifan este o soutie chinezeasca pentru desensibilizarea penisului. A fost descoperita de Dr. Lai Sui Fan (Yuk She) in perioada tarzie a Dinastiei Ching. Pasiunea sa pentru medicina naturista si pentru plante medicinale l-a facut sa isi dedice viata pentru studierea lor si a efectelor acestor plante. Solutia kwang Tze a fost inregistrata in 1923 in China. kwang Tze in traducere libera inseamna proliferarea copiilor. La inceputul secolului 20, majoritatea chinezilor isi doreau o familie cat mai numeroasa, mai ales daca noii nascuti erau baieti, pentru a duce mai departe numele familiei. Din pacate, din mai multe motive cum ar fi varsta inaintata, stresul si hipertensiunea, multi barbati nu se puteau bucura de o viata sexuala satisfacatoare. Astfel cand a aparut, Suifan a indeplinit visul multor barbati chinezi. Efectele sale remarcabile s-au raspandit in comunitatile de chinezi de peste hotare si de acolo a trezit interesul strainilor. In zilele noastre s-a consacrat ca produs ce imbunatateste viata sexuala a cuplurilor. Deoarece kwang Tze este apreciat de oameni din toate colturile lumii, oamenii au inceput sa il cunoasca sub diferite denumiri. De exemplu in Anglia si America se numeste CHINABRUSH, in America de Sud se numeste TINA CHINA. Aceste denumiri au legatura cu pensula din bumbac ce se gaseste in interiorul cutiei. mai tarziu, pentru a combate imitatiile ilegale, s-a adaugat poza Dr. Lai pe cutie. Asa ca americanii l-au redenumit OLD MAN, dar acestea nu sunt numele adevarate ale solutiei si nu se vor gasi pe cutie ci doar numele original SUIFAN\'S KWANG TZE SOLUTION. MOD DE UTILIZARE: Se aplica o picatura de solutie Suifan cu ajutorul pensulei de bumbac din cutie, la baza capului penisului. Se lasa 2 ore sa isi faca efectul anestezic. Dupa 2 ore se spala penisul cu multa apa. Veti fi uimit de noile dumneavoastra performante. INGREDIENTE: Fructus Cnidii, Rhizoma Atractylodis, Cortex Cinnamomi, Pericarpium Zanthoxyli, Flos Caryophylli, Radix Angelicae Dahuricae, Rhizoma Alpiniae Officinarium


Produsul a fost adaugat in data de 25-03-2010
Ofertele au fost verificate in data de 09-10-2013, ora 18:55
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Suifan Chinese Brush - Suifan's Kwang Tze Solution, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Suifan Chinese Brush - Suifan's Kwang Tze Solution pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Suifan Chinese Brush - Suifan's Kwang Tze Solution pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Suifan Chinese Brush - Suifan's Kwang Tze Solution sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Suifan Chinese Brush - Suifan's Kwang Tze Solution care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Suifan Chinese Brush - Suifan's Kwang Tze Solution, asadar analizeaza aceste oferte pentru Suifan Chinese Brush - Suifan's Kwang Tze Solution cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Suifan Chinese Brush - Suifan's Kwang Tze Solution sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru Suifan Chinese Brush - Suifan's Kwang Tze Solution

Suifan BrushsKwangTze
Ghid de cumparaturi
Guide iPhone 4S - fata in fata cu concurenta!

iPhone 4S vine la pachet cu un procesor mult mai rapid, o camera foto-video mai avansata ca si tehnologie fata de cea anterioara. Totodata, veti beneficia de ajutorul unui asistent virtual mult mai inteligent. Ecranul vine cu o diagonala de 3.5 inch cu display-ul Retina de 960 x 640 pixeli. Imaginile sunt deosebit de clare iar culorile se apropie foarte mult de realitatea vazuta cu ochiul liber.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter