Learning Curve chuggington locomotiva emery

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 55,00 RON

Emery este cel mai comic personaj din Chugginton. Intotdeauna gaseste ceva timp sa treaca pe la depou pentru a le spune glume celorlalte locomotive. El se ocupa cu transportul pasagerilor in Chuggington.Locomotiva este metalica, foarte rezistenta si usor de transportat oriunde datorita dimensiunilor reduse. Sistemul de cuplare permite conectarea in orice sens cu o alta locomotiva sau vagon din gama Chuggington Die-cast.Compatibila cu toate seturile si accesoriile din gama Chuggington Die-cast.


Ofertele au fost verificate in data de 18-09-2013, ora 13:53
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Learning Curve chuggington locomotiva emery, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Learning Curve chuggington locomotiva emery pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Learning Curve chuggington locomotiva emery pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Learning Curve chuggington locomotiva emery sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Learning Curve chuggington locomotiva emery care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Learning Curve chuggington locomotiva emery, asadar analizeaza aceste oferte pentru Learning Curve chuggington locomotiva emery cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Learning Curve chuggington locomotiva emery sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Elicoptere cu telecomanda - bucuria baietilor!

Din ce in ce mai mult se pune accentul pe jucariile cu telecomanda: tancuri cu telecomanda, masini cu telecomanda, avioane cu telecomanda si, in ultimul timp, sunt cautate foarte mult elicoptere cu telecomanda. Dati-mi voie sa o spun cu toata convingerea: nu puteti da gres daca ii cumparati micutului dumneavoastra un elicopter. Va fi foarte impresionat si nu va uita acest moment niciodata!
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter