Chicco Jucarie muzicala melc electronic

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 90,68 RON

Melcul electronic are 4 moduri diferite de joaca: note muzicale, efecte sonore, melodii, si melodii cu efecte sonore.


Produsul a fost adaugat in data de 01-08-2010
Ofertele au fost verificate in data de 28-02-2011, ora 02:08
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Chicco Jucarie muzicala melc electronic, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Chicco Jucarie muzicala melc electronic pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Chicco Jucarie muzicala melc electronic pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Chicco Jucarie muzicala melc electronic sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Chicco Jucarie muzicala melc electronic care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Chicco Jucarie muzicala melc electronic, asadar analizeaza aceste oferte pentru Chicco Jucarie muzicala melc electronic cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Chicco Jucarie muzicala melc electronic sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru Chicco Jucarie muzicala melc electronic

Chicco melc
Ghid de cumparaturi
Guide Elicoptere cu telecomanda - bucuria baietilor!

Din ce in ce mai mult se pune accentul pe jucariile cu telecomanda: tancuri cu telecomanda, masini cu telecomanda, avioane cu telecomanda si, in ultimul timp, sunt cautate foarte mult elicoptere cu telecomanda. Dati-mi voie sa o spun cu toata convingerea: nu puteti da gres daca ii cumparati micutului dumneavoastra un elicopter. Va fi foarte impresionat si nu va uita acest moment niciodata!
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter