Ferroli Termostat controler pentru cazane Ferroli FER 1100Z

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 228,75 RON

-termostat controler pentru pompele de apa din sistemele de ncalzire cu cazane pe combustibil solid si boilere cu acumulare -controler electronic pentru pompele de apa din sistemele de ncalzire. -poate fi folosit, n sisteme de ncalzire centrala cu cazane fara automatizare, pentru controlul simultan al pompei de recirculare a agentului termic (AT), si al pompei de ap care alimenteaza boilerul de apa calda menajera (ACM). -are doi senzori si controleaza ambele pompe simultan. Date tehnice: -plaja de setare a temperaturilor: 10C - 80C -plaja de msurare a temperaturilor: 1C - 99C -hysterezisul* AT: 5C -hysterezisul* ACM: 3C -alimentare: 230V AC -curent maxim: 6A AC * hysterezis = (diferenta ntre temperatura masurata si temperatura setata care va determina pornirea sau oprirea pompei)


Produsul a fost adaugat in data de 14-01-2010
Ofertele au fost verificate in data de 18-02-2012, ora 07:48
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Ferroli Termostat controler pentru cazane Ferroli FER 1100Z, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Ferroli Termostat controler pentru cazane Ferroli FER 1100Z pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Ferroli Termostat controler pentru cazane Ferroli FER 1100Z pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Ferroli Termostat controler pentru cazane Ferroli FER 1100Z sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Ferroli Termostat controler pentru cazane Ferroli FER 1100Z care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Ferroli Termostat controler pentru cazane Ferroli FER 1100Z, asadar analizeaza aceste oferte pentru Ferroli Termostat controler pentru cazane Ferroli FER 1100Z cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Ferroli Termostat controler pentru cazane Ferroli FER 1100Z sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru Ferroli Termostat controler pentru cazane Ferroli FER 1100Z

Ferroli 1100 Z, Ferroli 1100Z
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter