Bagheta PVC

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 6,30 RON

-Bagheta din PVC pentru tubulatura tip ALP.-Se foloseste ca accesoriu pentru confectionarea canalelor de aer din panouri tip ALP.Culori disponibile: alb, gri;


Produsul a fost adaugat in data de 02-03-2010
Ofertele au fost verificate in data de 02-03-2015, ora 07:58
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Bagheta PVC, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Bagheta PVC pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Bagheta PVC pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Bagheta PVC sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Bagheta PVC care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Bagheta PVC, asadar analizeaza aceste oferte pentru Bagheta PVC cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Bagheta PVC sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide iPhone 4S - fata in fata cu concurenta!

iPhone 4S vine la pachet cu un procesor mult mai rapid, o camera foto-video mai avansata ca si tehnologie fata de cea anterioara. Totodata, veti beneficia de ajutorul unui asistent virtual mult mai inteligent. Ecranul vine cu o diagonala de 3.5 inch cu display-ul Retina de 960 x 640 pixeli. Imaginile sunt deosebit de clare iar culorile se apropie foarte mult de realitatea vazuta cu ochiul liber.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter