Bosch INCALZITOR INSTANT APA CALDA THERM 6000 O-11

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 1.069,00 RON

Bosch Therm 6000 O este un incalzitor cu tiraj natural, cu aprindere hidrogenerator, care prepara apa calda menajera in regim instantaneu.Ofera un debit maxim de 11 litri pe minut si este ideal pentru nevoi obisnuite de apa calda (de ex. 2 utilizatori simultan : un robinet si un dus).Are aprindere cu hidrogenerator (sistem HydroPower), Display multifunctional afiseaza temperatura apei calde,8 coduri de eroare care indica avariile aparute, starea de functionare a arzatorului.Confortul maxim de apa calda menajera este asigurat prin regulatorul de debit, nu necesita alimentarea cu curent electric si are o economie de gaz cu p


Produsul a fost adaugat in data de 16-09-2010
Ofertele au fost verificate in data de 10-06-2013, ora 18:54
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Bosch INCALZITOR INSTANT APA CALDA THERM 6000 O-11, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Bosch INCALZITOR INSTANT APA CALDA THERM 6000 O-11 pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Bosch INCALZITOR INSTANT APA CALDA THERM 6000 O-11 pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Bosch INCALZITOR INSTANT APA CALDA THERM 6000 O-11 sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Bosch INCALZITOR INSTANT APA CALDA THERM 6000 O-11 care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Bosch INCALZITOR INSTANT APA CALDA THERM 6000 O-11, asadar analizeaza aceste oferte pentru Bosch INCALZITOR INSTANT APA CALDA THERM 6000 O-11 cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Bosch INCALZITOR INSTANT APA CALDA THERM 6000 O-11 sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru Bosch INCALZITOR INSTANT APA CALDA THERM 6000 O-11

Bosch 6000
Ghid de cumparaturi
Guide Cum ne incalzim locuinta?

Instalarea unei centrale termice de apartament se dovedeste a fi intotdeauna o alegere inspirata. Principalul avantaj al unui astfel de sistem consta in primul rand in flexibilitate.

Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter