Hota Beko BH2X

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
15 preturi de la 250,00 RON pana la 656,70 RON

Hota de bucatarie , 2 motoare, 120W, 3 trepte de viteza, 2 lampi iluminare 40W, filtru de grasimi sintetic, culoare inox.


Produsul a fost adaugat in data de 06-11-2008
Ofertele au fost verificate in data de 23-10-2014, ora 08:06
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Beko BH2X, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Beko BH2X pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Beko BH2X pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Beko BH2X sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Beko BH2X care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Beko BH2X, asadar analizeaza aceste oferte pentru Beko BH2X cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Beko BH2X sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru Beko BH2X

Beko BH 2 X, Beko BH2 X, Beko BH 2X, Beko BH2X
Ghid de cumparaturi
Guide Cadouri de Craciun

Astazi o sa vorbim despre cadouri de Craciun. Inainte insa de a dezvolta, am sa va propun sa va imaginati Craciunul fara daruri. Sunt convinsa ca nu aveti o imagine prea placuta in minte. V-am propus acest exercitiu de imaginatie fiindca aud din ce in ce mai multe voci care militeaza pentru sarbatori fara cadouri, motivand faptul ca traditiile isi pierd astfel din sacralitate. Pentru a va ajuta sa gasiti cadouri de Craciun ideale tuturor celor apropiati voua, va invitam sa folositi Ghidul de Cadouri!
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter