Hota Beko BH2X

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
13 preturi de la 250,00 RON pana la 656,70 RON

Hota de bucatarie , 2 motoare, 120W, 3 trepte de viteza, 2 lampi iluminare 40W, filtru de grasimi sintetic, culoare inox.


Produsul a fost adaugat in data de 06-11-2008
Ofertele au fost verificate in data de 26-03-2015, ora 18:56
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Beko BH2X, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Beko BH2X pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Beko BH2X pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Beko BH2X sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Beko BH2X care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Beko BH2X, asadar analizeaza aceste oferte pentru Beko BH2X cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Beko BH2X sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru Beko BH2X

Beko BH 2 X, Beko BH2 X, Beko BH 2X, Beko BH2X
Ghid de cumparaturi
Guide iPhone 4S - fata in fata cu concurenta!

iPhone 4S vine la pachet cu un procesor mult mai rapid, o camera foto-video mai avansata ca si tehnologie fata de cea anterioara. Totodata, veti beneficia de ajutorul unui asistent virtual mult mai inteligent. Ecranul vine cu o diagonala de 3.5 inch cu display-ul Retina de 960 x 640 pixeli. Imaginile sunt deosebit de clare iar culorile se apropie foarte mult de realitatea vazuta cu ochiul liber.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter