Kettler Minge echilibru Bosu blue

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 589,00 RON

 Balance Step este accesoriul perfect pentru antrenamentele ce vizeaza intarirea muschilor scheletici si asigura o mai buna cunoastere si echilibrare a corpului.


Ofertele au fost verificate in data de 31-08-2013, ora 00:39
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Kettler Minge echilibru Bosu blue, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Kettler Minge echilibru Bosu blue pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Kettler Minge echilibru Bosu blue pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Kettler Minge echilibru Bosu blue sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Kettler Minge echilibru Bosu blue care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Kettler Minge echilibru Bosu blue, asadar analizeaza aceste oferte pentru Kettler Minge echilibru Bosu blue cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Kettler Minge echilibru Bosu blue sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Cum slabim dupa sarbatori?

Pe langa nostalgia unor sarbatori de iarna minunante si a unor mese copioase, ultimele zile din decembrie lasa urme adanci in jurul coapselor, a abdomenului si a starii de spirit. Pentru a reveni la o atitudine optimista si la o silueta mai usoara, trebuie neaparat sa aplicam o cura de detoxifiere.

Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter