Stihl ms 460

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 3.599,00 RON

Pentru industria forestieră motoferăstraiele STIHL constituie ajutoare de nenlocuit; aceasta dintr-un motiv obiectiv. Motoferăstraiele STIHL din clasa pnă la 6,4kW oferă o tehnică robustă şi sunt uşor de manevrat, fără nici un gram n plus la greutate. Aceasta le face absolut necesare pentru lucrări de defrişare, la tăierea lemnului de foc, doborrea arborilor,etc. Motoferăstraiele noastre de naltă calitate potrivite pentru activităţi extreme de 4,0 kW pnă la 6,4 kW conving prin putere şi confort n utilizare la tăierea cantităţilor mari sau a lemnului de esenţă tare. Motoferăstraiele STIHL din această clasă de putere sunt disponibile n versiunea de bază, putnd fi echipate şi cu catalizator (D), ncălzire n mner (W) sau carburator ncălzit (V). Modelele selectate sunt disponibile şi n versiunea confort (C), echipate de ex. cu ntindere rapidă a lanţului (B) sau QuickStop Super (Q), sistemul de frnare a lanţului pentru mai multă siguranţă.


Produsul a fost adaugat in data de 06-01-2010
Ofertele au fost verificate in data de 24-09-2013, ora 18:56
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Stihl ms 460, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Stihl ms 460 pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Stihl ms 460 pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Stihl ms 460 sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Stihl ms 460 care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Stihl ms 460, asadar analizeaza aceste oferte pentru Stihl ms 460 cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Stihl ms 460 sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru Stihl ms 460

Stihl MS 460, Stihl MS460
Ghid de cumparaturi
Guide iPhone 4S - fata in fata cu concurenta!

iPhone 4S vine la pachet cu un procesor mult mai rapid, o camera foto-video mai avansata ca si tehnologie fata de cea anterioara. Totodata, veti beneficia de ajutorul unui asistent virtual mult mai inteligent. Ecranul vine cu o diagonala de 3.5 inch cu display-ul Retina de 960 x 640 pixeli. Imaginile sunt deosebit de clare iar culorile se apropie foarte mult de realitatea vazuta cu ochiul liber.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter