Makita lb1200f

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
7 preturi de la 2.718,00 RON pana la 13.471,40 RON

Constructie speciala cu carcasa motorului si cea a benzii turnate din aluminiu pentru o rezistenta maritaReglarea turatiei prin rotita pentru lucrul adaptat la material, taietura curata, fara praf sau scanteiBara de ajustare retractabila, placa de baza adaptabila la pozitia de lucruCu lampa de lucru puternica, fluorescenta.


Ofertele au fost verificate in data de 31-07-2015, ora 18:56
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Makita lb1200f, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Makita lb1200f pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Makita lb1200f pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Makita lb1200f sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Makita lb1200f care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Makita lb1200f, asadar analizeaza aceste oferte pentru Makita lb1200f cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Makita lb1200f sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide iPhone 4S - fata in fata cu concurenta!

iPhone 4S vine la pachet cu un procesor mult mai rapid, o camera foto-video mai avansata ca si tehnologie fata de cea anterioara. Totodata, veti beneficia de ajutorul unui asistent virtual mult mai inteligent. Ecranul vine cu o diagonala de 3.5 inch cu display-ul Retina de 960 x 640 pixeli. Imaginile sunt deosebit de clare iar culorile se apropie foarte mult de realitatea vazuta cu ochiul liber.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter