Romvac VITAMINA AD3E solutie buvabila

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 15,90 RON

VITAMINA AD3E solutie buvabila pentru cabaline, bovine, ovine, caprine, porcine, pasari (gaini, curci, bibilici, prepelite, fazani, pauni, gaste, rate inclusiv porumbei), caini si pisici.   Compozitie:  Vitamina A 50.000 UI/ml, Vitamina D3 5000 UI/ml, Vitamina E 20 mg/ml. Indicatii:  Produsul este recomandat ca stimulator al cresterii la cabaline, bovine, ovine, caprine, suine, pasari (gaini, curci, bibilici, prepelite, fazani, pauni, gaste, rate inclusiv porumbei), caini si pisici, precum si pentru imbunatatirea prolificitatii la efectivele de reproductie. Vitamina AD3E se poate folosi in medicatia antistres si asociata cu antibiotice se poate folosi in preventia unor boli infectioase sau parazitare (salmoneloza, colibaciloza, coccidioza). De asemenea, Vitamina AD3E se poate folosi pentru sustinerea animalelor convalescente sau cu tulburari ale metabolismului mineral, lipidic si glucidic.  Contraindicatii si precautii: nu se administreaza impreuna cu alte produse care contin vitamina A, D3, E.  Reactii adverse: depasirea marcata a dozelor sau administrarea indelungata poate produce fenomene adverse sau chiar intoxicatii prin cumulare, manifestate prin anorexie, coloratia pielii si mucoaselor, anemie, leucopenie, hipertrofie splenica si hepatica  Se administreaza la:cabaline, bovine, ovine, caprine, porcine, pasari (gaini, curci, bibilici, prepelite, fazani, pauni, gaste, rate inclusiv porumbei), caini si pisici. Mod de administrare si doze pentru fiecare specie: Se incorporeaza in apa de baut, timp de 3-5 zile, in urmatoarele doze pe animal si pe zi: - la cabaline, bovine adulte: 8-12 ml; - la manji, vitei, oi, capre, porci adulti: 3-7 ml; - la purcei, miei, iezi si caini adulti:2-3 ml; - la catei si pisici: 1-2 ml; - la pasari (gaini, curci, bibilici, prepelite, fazani, pauni, gaste, rate inclusiv porumbei), se administreaza 1-2 ml/litru de apa de baut. La animalele care refuza apa, produsul se recomanda ca atare administrat cu ajutorul unei seringi fara ac, pe la comisura gurii. Precautii speciale: a se pastra la temperatura mai mica de 25º, in ambalajul original. Atentionari speciale: la unele exemplare de caini, vitamina D poate provoca reactii de tip anafilactic care se pot combate cu glucocorticoizi (Dexametarom) si/sau antihistaminice (Alergotrat).  Mod de prezentare: flacoane 100 ml si 1L Produs fabricat in Romania    


Ofertele au fost verificate in data de 13-02-2013, ora 08:04
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Romvac VITAMINA AD3E solutie buvabila, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Romvac VITAMINA AD3E solutie buvabila pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Romvac VITAMINA AD3E solutie buvabila pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Romvac VITAMINA AD3E solutie buvabila sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Romvac VITAMINA AD3E solutie buvabila care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Romvac VITAMINA AD3E solutie buvabila, asadar analizeaza aceste oferte pentru Romvac VITAMINA AD3E solutie buvabila cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Romvac VITAMINA AD3E solutie buvabila sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide iPhone 4S - fata in fata cu concurenta!

iPhone 4S vine la pachet cu un procesor mult mai rapid, o camera foto-video mai avansata ca si tehnologie fata de cea anterioara. Totodata, veti beneficia de ajutorul unui asistent virtual mult mai inteligent. Ecranul vine cu o diagonala de 3.5 inch cu display-ul Retina de 960 x 640 pixeli. Imaginile sunt deosebit de clare iar culorile se apropie foarte mult de realitatea vazuta cu ochiul liber.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter