Romvac Superform tonic general pentru porumbei

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 14,90 RON

SUPERFORM solutie orala - tonic general pentru porumbei Compozitie: Iod 5 g/100 ml; Iodura de potasiu 9 g/100 ml; Sulfat de cobalt 0,006 g/100 ml; Molibdat de sodiu 0,002 g/100 ml; Citrat feroamoniacal 5 g/100 ml, excipienti (alcool apa deionizata) ad. 100 ml  Indicatii:  Produsul este indicat pentru imbunatatirea performantelor sportive ale porumbeilor (in timpul sezonului de zbor), crescand capacitatea de zbor a acestora; de asemenea se recomanda in perioada sezonului de reproducere si naparlire, imbunatatindu-le sistemul imunitar si implicit starea de sanatate. Proprietati:  Prin continutul in iod se intensifica procesele metabolice si functionarea tiroidei. Fierul activ are un rol in producerea hematiilor (globulelor rosii) si deci, in transportul activ de oxigen de la nivelul pulmonilor la nivel tisular.  Contraindicatii: nu se administreaza in adapatori din tabla galvanizata sau cupru.  Mod de administrare: Pentru imbunatatirea performantelor sportive (in timpul sezonului de zbor), produsul se administreaza in doza de 2- 2,5 ml/1 litru apa/zi, iar in zile foarte calduroase in doza de 1 ml/1 litru apa/zi. Durata tratamentului este de 2- 3 zile consecutiv, exclusiv ziua concursului.  In timpul sezonului de reproducere si naparlire doza este de 1 ml/1 litru apa/zi, de 1-2 ori pe saptamana. Atentionari Solutiile de Superform se prepara in momentul folosirii cu apa curata fara clor.  Se vor respecta dozele si schema de tratament recomandate. Se administreaza doar la porumbei. Prezentare: flacon 50 ml si 100 ml


Ofertele au fost verificate in data de 28-02-2014, ora 08:08
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Romvac Superform tonic general pentru porumbei, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Romvac Superform tonic general pentru porumbei pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Romvac Superform tonic general pentru porumbei pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Romvac Superform tonic general pentru porumbei sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Romvac Superform tonic general pentru porumbei care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Romvac Superform tonic general pentru porumbei, asadar analizeaza aceste oferte pentru Romvac Superform tonic general pentru porumbei cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Romvac Superform tonic general pentru porumbei sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Google a lansat tableta Nexus 7

Google a lansat pe 27 iunie 2012 propria tableta. Nexus 7 are la baza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si va avea, se pare, pretul de pornire fixat la 199 de dolari pentru versiunea cu capacitatea de stocare de 8GB si de 249 de dolari in cazul celei de 16GB.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter