Romvac Parakill antiparazitar extern

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 41,90 RON

Romvac Parakill - este o solutie antiparazitara externa pentru caini si pisici, un insecticid cu spectru larg din clasa fenil pyrazol. Fipronilul blocheaza sinapsele la nivelul sistemului nervos central al parazitilor. Aceasta cauzeaza o hiperexcitare a nervilor si muschilor insectelor, provocand moartea acestora. Prezentare: flacon cu picurator de 5 si 10 ml Compozitie : Fipronil 200 mg, excipient (alcool etilic, tween 80, PVPK 30, propilenglicol) ad 1 ml   Indicatii : Se recomanda in prevenirea si combaterea parazitilor externi (capuse, purici, paduchi), la caini si pisici.  


Produsul a fost adaugat in data de 16-12-2010
Ofertele au fost verificate in data de 02-02-2013, ora 08:07
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Romvac Parakill antiparazitar extern, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Romvac Parakill antiparazitar extern pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Romvac Parakill antiparazitar extern pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Romvac Parakill antiparazitar extern sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Romvac Parakill antiparazitar extern care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Romvac Parakill antiparazitar extern, asadar analizeaza aceste oferte pentru Romvac Parakill antiparazitar extern cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Romvac Parakill antiparazitar extern sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide iPhone 4S - fata in fata cu concurenta!

iPhone 4S vine la pachet cu un procesor mult mai rapid, o camera foto-video mai avansata ca si tehnologie fata de cea anterioara. Totodata, veti beneficia de ajutorul unui asistent virtual mult mai inteligent. Ecranul vine cu o diagonala de 3.5 inch cu display-ul Retina de 960 x 640 pixeli. Imaginile sunt deosebit de clare iar culorile se apropie foarte mult de realitatea vazuta cu ochiul liber.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter