Romvac Enteroguard x 40 cp

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 7,70 RON

ENTEROGUARD M Antidiareic Metronidazol .............................................................................................50 mg Oxitetraciclina hidroclorică .........................................................................30 mg Furazolidonă ..............................................................................................10 mg Bismut subnitric ..........................................................................................10 mg Excipienţi: (lactoză, amidon, PVP K30, CMC, aerosil, talc, avicel, stearat de magneziu)ad..................250 mg INDICAŢII: Enteroguard M comprimate se foloseşte pentru prevenirea şi combaterea enteropatiilor primare şi secundare, produse de bacterii şi protozoare la câini, pisici, nurci, dihor, păsări de colivie şi voliera (porumbei voiajori şi de ornament , canari, papagali, pauni, fazani de ornament). CONTRAINDICAŢII: Administrarea de Enteroguard M este interzisă la palmipede (raţa mandarin) şi la tineret sub varsta de 4 săptămâni. Nu se administrează la porumbeii şi fazanii destinati consumului uman. SPECII ŢINTĂ: Câini, pisici, nurci, dihori şi păsări de colivie şi voliera. DOZE PENTRU FIECARE SPECIE, CĂI ŞI MOD DE ADMINISTRARE: La câini, pisici, nurci, dihor pentru tratamentul curativ, se foloseşte ca atare sau sub formă de suspensie, doza de 1 comprimat/3 kg greutate vie/zi, timp de 3 zile consecutiv. La păsările de colivie şi voliera , în tratamentul curativ Enteroguard M comprimate se foloseşte încorporat sub formă de pulbere, după o prealabilă mărunţire, calculând 1/2 comprimat/1,25 kg greutate vie/ zi, respectiv 1/4 comprimat pentru 0,5 - 0,6 kg greutate vie/ zi, timp de 5 zile. Zahărul contribuie la corijarea gustului şi la aderarea medicamentului pe seminţe. Tratamentele antistres şi preventive se fac cu jumătate din dozele curative, timp de 5 zile. În toate cazurile este recomandat ca tratamentele cu Enteroguard M să fie asociate cu administrarea de vitamine. RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTĂ: La păsările de colivie şi voliera doza de medicament se omogenizeaza cu zahar pudră şi se amestecă cu hrana puţin umectată, în special când se folosesc seminţe. PRECAUŢII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la temperatură mai mică de 25ºC, în ambalajul original. A nu se folosi după data de expirare menţionată pe etichetă. ATENŢIONĂRI SPECIALE: Nu se asociază cu coccidiostatice de tip Zoalenă şi Amprolium.  


Ofertele au fost verificate in data de 10-03-2015, ora 07:57
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Romvac Enteroguard x 40 cp, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Romvac Enteroguard x 40 cp pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Romvac Enteroguard x 40 cp pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Romvac Enteroguard x 40 cp sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Romvac Enteroguard x 40 cp care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Romvac Enteroguard x 40 cp, asadar analizeaza aceste oferte pentru Romvac Enteroguard x 40 cp cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Romvac Enteroguard x 40 cp sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Google a lansat tableta Nexus 7

Google a lansat pe 27 iunie 2012 propria tableta. Nexus 7 are la baza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si va avea, se pare, pretul de pornire fixat la 199 de dolari pentru versiunea cu capacitatea de stocare de 8GB si de 249 de dolari in cazul celei de 16GB.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter