Merial Ronaxan 100 mg 10 cp

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 37,70 RON

RONAXAN 20 mg / 100 mg / 250 mg La pisici si cainii in tratamentul afectiunilor acute si subacute cauzate de germeni sensibili la doxiciclina si care afecteaza in special : aparatul respirator (rinite, amigdalite, bronhopneumonii, coriza); pielea (dermite supurante, abcese); tractul urinar (cistite, prostatite); aparatul genital (metrite). Pentru formele cronice ale acestor afectiuni, tratamentele prelungite sunt, in general, eficace. Compozitie: Doxiciclina (sub forma de hiclat) ……………………………………………..20 mg Excipient q.s.p. …………………………………………………………………..100 mg Doxiciclina (sub forma de hiclat) ……………………………………………..100 mg Excipient q.s.p. …………………………………………………………………..500 mg Doxiciclina (sub forma de hiclat) ……………………………………………..250 mg Excipient q.s.p. …………………………………………………………………..500 mg Mod de administrare: Cale de administrare: orala RONAXAN 20 Posologie: 10 mg de principiu activ/ kg de greutate vie/ zi sau un comprimat/ 2 kg de greutate vie intr-o singura doza, zilnic, in timpul mesei, 3-5 zile pentru formele acute si subacute si timp de pina la 10 zile in formele cronice. Se administreaza pe cale orala. RONAXAN 100 Posologie: 10 mg de principiu activ/ kg de greutate vie/ zi sau un comprimat/ 10 kg de greutate vie intr-o singura doza, zilnic, in timpul mesei, 3-5 zile pentru formele acute si subacute si timp de pina la 10 zile in formele cronice. RONAXAN 250 Posologie: 10 mg de principiu activ/ kg de greutate vie/ zi sau un comprimat/ 10 kg de greutate vie intr-o singura doza, zilnic, in timpul mesei, 3-5 zile pentru formele acute si subacute si timp de pina la 10 zile in formele cronice. Mod de prezentare: RONAXAN 20: Cutie cu 20 comprimate RONAXAN 100: Cutie cu 10 comprimate RONAXAN 250: Cutie cu 10 comprimate Mod de pastrare: A se pastra la adapost de caldura, lumina si umiditate. Numai pentru uz veterinar. Acest produs se elibereaza pe baza de prescriptie medicala. Consultati medicul veterinar: Dr. Moscu Adrian, tel: 0740.019.317 (L - V : 10-20; S - D : 10-13)


Ofertele au fost verificate in data de 10-03-2015, ora 07:57
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Merial Ronaxan 100 mg 10 cp, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Merial Ronaxan 100 mg 10 cp pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Merial Ronaxan 100 mg 10 cp pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Merial Ronaxan 100 mg 10 cp sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Merial Ronaxan 100 mg 10 cp care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Merial Ronaxan 100 mg 10 cp, asadar analizeaza aceste oferte pentru Merial Ronaxan 100 mg 10 cp cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Merial Ronaxan 100 mg 10 cp sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Cadouri de Craciun

Astazi o sa vorbim despre cadouri de Craciun. Inainte insa de a dezvolta, am sa va propun sa va imaginati Craciunul fara daruri. Sunt convinsa ca nu aveti o imagine prea placuta in minte. V-am propus acest exercitiu de imaginatie fiindca aud din ce in ce mai multe voci care militeaza pentru sarbatori fara cadouri, motivand faptul ca traditiile isi pierd astfel din sacralitate. Pentru a va ajuta sa gasiti cadouri de Craciun ideale tuturor celor apropiati voua, va invitam sa folositi Ghidul de Cadouri!
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter