Vortice Regulator electronic de viteza VORTICE C5 0.5

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 203,56 RON

- Potrivit pentru modelele Vortice:Lineo (cod: 17001, 17002, 17003, 17004, 17005)- Nonreversibil


Produsul a fost adaugat in data de 23-09-2009
Ofertele au fost verificate in data de 24-08-2015, ora 07:54
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Vortice Regulator electronic de viteza VORTICE C5 0.5, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Vortice Regulator electronic de viteza VORTICE C5 0.5 pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Vortice Regulator electronic de viteza VORTICE C5 0.5 pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Vortice Regulator electronic de viteza VORTICE C5 0.5 sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Vortice Regulator electronic de viteza VORTICE C5 0.5 care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Vortice Regulator electronic de viteza VORTICE C5 0.5, asadar analizeaza aceste oferte pentru Vortice Regulator electronic de viteza VORTICE C5 0.5 cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Vortice Regulator electronic de viteza VORTICE C5 0.5 sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru Vortice Regulator electronic de viteza VORTICE C5 0.5

Vortice de
Ghid de cumparaturi
Guide iPhone 4S - fata in fata cu concurenta!

iPhone 4S vine la pachet cu un procesor mult mai rapid, o camera foto-video mai avansata ca si tehnologie fata de cea anterioara. Totodata, veti beneficia de ajutorul unui asistent virtual mult mai inteligent. Ecranul vine cu o diagonala de 3.5 inch cu display-ul Retina de 960 x 640 pixeli. Imaginile sunt deosebit de clare iar culorile se apropie foarte mult de realitatea vazuta cu ochiul liber.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter