Coffeta Lapte praf pentru cafea Coffeeta 400 gr

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 9,21 RON

Lapte praf pentru cafea Coffeeta. 400 grame.


Produsul a fost adaugat in data de 12-11-2009
Ofertele au fost verificate in data de 02-06-2015, ora 18:57
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Coffeta Lapte praf pentru cafea Coffeeta 400 gr, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Coffeta Lapte praf pentru cafea Coffeeta 400 gr pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Coffeta Lapte praf pentru cafea Coffeeta 400 gr pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Coffeta Lapte praf pentru cafea Coffeeta 400 gr sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Coffeta Lapte praf pentru cafea Coffeeta 400 gr care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Coffeta Lapte praf pentru cafea Coffeeta 400 gr, asadar analizeaza aceste oferte pentru Coffeta Lapte praf pentru cafea Coffeeta 400 gr cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Coffeta Lapte praf pentru cafea Coffeeta 400 gr sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru Coffeta Lapte praf pentru cafea Coffeeta 400 gr

Coffeta Laptepraf
Ghid de cumparaturi
Guide Hai la un cappuccino... cu gheata!

Specialitati de lapte cu cafea! Simplu! Iata aparatul care inspumeaza laptele in doar cateva zeci de secunde! Cafemagia.ro, magazin online specializat in vanzarea aparaturii de cafea si a produselor conexe acestei arii, va prezinta noul aparat de cappuccinare de la Tchibo.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter