Trixie Cusca pentru transport 39802

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 48,90 RON

Cusca de transport pentru rozatoare din plastic usor de curatat se deschide in partea de sus pentru acces facil curea pentru umar si maner multiple orificii de ventilare in partea de sus clip de siguranta culoare: albastru / gri Dimensiuni:  40 x 22 x 30 cm ( pentru iepuri sau porcusori de Guineea )


Ofertele au fost verificate in data de 18-11-2014, ora 08:12
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Trixie Cusca pentru transport 39802, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Trixie Cusca pentru transport 39802 pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Trixie Cusca pentru transport 39802 pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Trixie Cusca pentru transport 39802 sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Trixie Cusca pentru transport 39802 care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Trixie Cusca pentru transport 39802, asadar analizeaza aceste oferte pentru Trixie Cusca pentru transport 39802 cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Trixie Cusca pentru transport 39802 sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide iPhone 4S - fata in fata cu concurenta!

iPhone 4S vine la pachet cu un procesor mult mai rapid, o camera foto-video mai avansata ca si tehnologie fata de cea anterioara. Totodata, veti beneficia de ajutorul unui asistent virtual mult mai inteligent. Ecranul vine cu o diagonala de 3.5 inch cu display-ul Retina de 960 x 640 pixeli. Imaginile sunt deosebit de clare iar culorile se apropie foarte mult de realitatea vazuta cu ochiul liber.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter