Peggy Sage Fixator de machiaj 200 ml

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 51,00 RON

Fixator de machiaj Peggy Sage Pentru siguranta unui machiaj rezistent, aceasta formula de fixare sub forma de spray pregateste si imbunatateste suprafata pielii pentru un machiaj rezistent intreaga zi.Se foloseste dupa aplicarea cremei de zi prin aplicarea pe fata de la 20 cm, tinand ochii inchisi. Se trece apoi la aplicarea normala a machiajului.


Ofertele au fost verificate in data de 11-07-2014, ora 18:56
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Peggy Sage Fixator de machiaj 200 ml, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Peggy Sage Fixator de machiaj 200 ml pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Peggy Sage Fixator de machiaj 200 ml pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Peggy Sage Fixator de machiaj 200 ml sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Peggy Sage Fixator de machiaj 200 ml care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Peggy Sage Fixator de machiaj 200 ml, asadar analizeaza aceste oferte pentru Peggy Sage Fixator de machiaj 200 ml cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Peggy Sage Fixator de machiaj 200 ml sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Incaltaminte Ara, creme Scholl si alte top brands!

Stiti deja (probabil) ca imi place sa fac categorisiri oriunde pot si iata ca vin cu o alta statistica. In cele ce urmeaza veti vedea o serie de brand-uri de pe smartbuy.ro ce trezesc interesul vizitatorilor nostri in mod frecvent. Ce mi se par
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter