Centrala termica Atmos dc 40sx 40

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
2 preturi de la 9.599,53 RON pana la 9.600,00 RON

Cazane cu gazeificare dotate cu exhaustor de fum si serpentina de racire, pentru protectie impotriva supraincalzirii.Cazanele din gama DC18S - DC50S sunt alcatuite dintr-o camera de gazeificare cilindrica, cu drumurile de aer in partea posterioara - unde se preincalzeste aerul primar si cel secundar - din duza ceramica si din ceramica inferioara.


Produsul a fost adaugat in data de 04-11-2009
Ofertele au fost verificate in data de 09-02-2015, ora 18:57
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Atmos dc 40sx 40, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Atmos dc 40sx 40 pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Atmos dc 40sx 40 pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Atmos dc 40sx 40 sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Atmos dc 40sx 40 care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Atmos dc 40sx 40, asadar analizeaza aceste oferte pentru Atmos dc 40sx 40 cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Atmos dc 40sx 40 sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru Atmos dc 40sx 40

Atmos 40sx, Atmos 40 sx
Ghid de cumparaturi
Guide Cum ne incalzim locuinta?

Instalarea unei centrale termice de apartament se dovedeste a fi intotdeauna o alegere inspirata. Principalul avantaj al unui astfel de sistem consta in primul rand in flexibilitate.

Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter