Jacobs Cafea Kronung 500g

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 54,31 RON

Aroma unica ce a fost creata prin procesul „Chilled aroma”, prin care boabele de cafea sunt supuse unui proces de racire inainte de macinare asigurandu- se astfel o mai buna conservare a aromei. Este o cafea plina de personalitate si cu un gust inconfundabil.


Ofertele au fost verificate in data de 03-06-2014, ora 08:08
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Jacobs Cafea Kronung 500g, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Jacobs Cafea Kronung 500g pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Jacobs Cafea Kronung 500g pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Jacobs Cafea Kronung 500g sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Jacobs Cafea Kronung 500g care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Jacobs Cafea Kronung 500g, asadar analizeaza aceste oferte pentru Jacobs Cafea Kronung 500g cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Jacobs Cafea Kronung 500g sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Ce trebuie sa stiti despre cafea si espressoare

Cafeaua este o necesitate din momentul in care ne obisnuim cu ea. Gustul si mirosul imbietor ne fac sa ne trezim dimineata si sa fugim direct in bucatarie pentru a ne bucura de cestile cu cafea.

Vom analiza in cele ce urmeaza aspecte importante legate de istoria cafelei, efectele sale asupra organismului nostru cat si despre aparatele cu ajutorul carora poate fi pregatita pentru a-i pune in valoare calitatile.

Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter