Philips CONVENIENCE Lampa pentru citit transparenta

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 199,99 RON

Carcateristici generale: - Lumina pentru citit - Tehnologie LED - în condiţii de siguranţă şi fără încălzire - Distributie uniforma a luminii - lumina din 3 directii - Până la 9 ore de functionare atunci când este complet încărcată - Flexibila - poate fi utilizata ca semne de carte - Husa de protecţie şi transport - ÃŽncărcare prin USB - Dimensiuni: L: 17,6 cm, W: 11cm, H: 1,5 cm


Ofertele au fost verificate in data de 02-09-2012, ora 18:53
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Philips CONVENIENCE Lampa pentru citit transparenta, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Philips CONVENIENCE Lampa pentru citit transparenta pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Philips CONVENIENCE Lampa pentru citit transparenta pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Philips CONVENIENCE Lampa pentru citit transparenta sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Philips CONVENIENCE Lampa pentru citit transparenta care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Philips CONVENIENCE Lampa pentru citit transparenta, asadar analizeaza aceste oferte pentru Philips CONVENIENCE Lampa pentru citit transparenta cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Philips CONVENIENCE Lampa pentru citit transparenta sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Personalizeaza-ti biroul

Fie ca muncim de acasa, fie ca muncim intr-o imensa cladire de birouri, spatiul nostru de lucru trebuie sa fie accesorizat si personalizat. Un birou dotat corespunzator ne va ajuta sa fim mai organizati, sporind astfel productivitatea.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter