Bushnell Binoclu 16X32 Powerview

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 276,10 RON

Descriere: Iubitorilor de excursii, de activitati in aer liber, de concerte au un ajutor de nadejde : seria powerview® ofera o gama larga de produse toate purtand simbolul calitatii bushnell. modelele cu marime standard au mecanismul insta-focus® pentru un zoom rapid. marimile medii sunt cu prisme model roof si lentile de diametrul 32mm si asigura transmiterea unui maxim de luminozitate in conditii dificile de vizualizare. Caracteristici: -putere marire 16 x 32 ; -sistem de focusare central; -prisme model roof bk-7; -lentile tratate intr-un singur strat; -marime camp vizual m@1000m - 62m; -greutate 353 g; -nu se monteaza pe trepied sau suport.


Ofertele au fost verificate in data de 11-09-2014, ora 18:59
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Bushnell Binoclu 16X32 Powerview, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Bushnell Binoclu 16X32 Powerview pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Bushnell Binoclu 16X32 Powerview pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Bushnell Binoclu 16X32 Powerview sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Bushnell Binoclu 16X32 Powerview care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Bushnell Binoclu 16X32 Powerview, asadar analizeaza aceste oferte pentru Bushnell Binoclu 16X32 Powerview cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Bushnell Binoclu 16X32 Powerview sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Cadouri de Craciun

Astazi o sa vorbim despre cadouri de Craciun. Inainte insa de a dezvolta, am sa va propun sa va imaginati Craciunul fara daruri. Sunt convinsa ca nu aveti o imagine prea placuta in minte. V-am propus acest exercitiu de imaginatie fiindca aud din ce in ce mai multe voci care militeaza pentru sarbatori fara cadouri, motivand faptul ca traditiile isi pierd astfel din sacralitate. Pentru a va ajuta sa gasiti cadouri de Craciun ideale tuturor celor apropiati voua, va invitam sa folositi Ghidul de Cadouri!
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter