Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 3,08 RON

Apa minerala carbogazoasa Borsec. 1.5 litri.


Produsul a fost adaugat in data de 18-09-2009
Ofertele au fost verificate in data de 02-06-2015, ora 18:57
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L, asadar analizeaza aceste oferte pentru Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L

Borsec Apa
Ghid de cumparaturi
Guide Google a lansat tableta Nexus 7

Google a lansat pe 27 iunie 2012 propria tableta. Nexus 7 are la baza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si va avea, se pare, pretul de pornire fixat la 199 de dolari pentru versiunea cu capacitatea de stocare de 8GB si de 249 de dolari in cazul celei de 16GB.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter