Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 3,08 RON

Apa minerala carbogazoasa Borsec. 1.5 litri.


Produsul a fost adaugat in data de 18-09-2009
Ofertele au fost verificate in data de 02-06-2015, ora 18:57
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L, asadar analizeaza aceste oferte pentru Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru Borsec Apa minerala carbogazoasa Borsec 1.5 L

Borsec Apa
Ghid de cumparaturi
Guide iPhone 4S - fata in fata cu concurenta!

iPhone 4S vine la pachet cu un procesor mult mai rapid, o camera foto-video mai avansata ca si tehnologie fata de cea anterioara. Totodata, veti beneficia de ajutorul unui asistent virtual mult mai inteligent. Ecranul vine cu o diagonala de 3.5 inch cu display-ul Retina de 960 x 640 pixeli. Imaginile sunt deosebit de clare iar culorile se apropie foarte mult de realitatea vazuta cu ochiul liber.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter