Aspirator Karcher curatitor sc 1020

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
2 preturi de la 489,99 RON pana la 499,90 RON

Putere de incalzire (W) 1500Volumul recipientului de apa (l) 1,2Presiune max./permisa (bar) 3,2Durata de incalzire (min/l) -Greutate (kg) 3,7Lungime furtun abur (m) -


Produsul a fost adaugat in data de 09-01-2010
Ofertele au fost verificate in data de 27-06-2013, ora 18:54
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Karcher curatitor sc 1020, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Karcher curatitor sc 1020 pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Karcher curatitor sc 1020 pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Karcher curatitor sc 1020 sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Karcher curatitor sc 1020 care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Karcher curatitor sc 1020, asadar analizeaza aceste oferte pentru Karcher curatitor sc 1020 cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Karcher curatitor sc 1020 sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru Karcher curatitor sc 1020

Karcher 1020
Ghid de cumparaturi
Guide Aspiratorul potrivit pentru casa ta

Aspiratoarele reprezinta una dintre cele mai apreciate inventii ale secolului nostru. Principiile dupa care functioneaza impiedica imprastierea in casa a alergenilor si a particulelor fine de praf asigurand un mediu curat in locuinta dumneavoastra.

Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter