Philips niplette - corector pentru mamelon - avent

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
2 preturi de la 173,00 RON pana la 189,90 RON

CORECTOR PENTRU SAN NIPLETTE PHILIPS AVENT Corectorul pentru san Niplette corecteaza rapid sfarcurile aplatizate si s-a dovedit a fi o solutie permanenta atat din punct de vedere estetic, dar si in ceea ce priveste procesul normal de alaptare. Contine: 1 corector 1 seringa 2 tampoane pentru san. Niplette este format dintr-un mulaj mamelonar transparent cu o margine ce inchide ermetic mamelonul, atasat la o supapa prevazuta cu o seringa. Modul de functionare: prin suctiunea delicata asupra mamelonului ombilicat. Cand este aplicat pe mamelon, aerul poate fi retras din mulaj folosind seringa, iar mamelonul ombilicat este ”supt in afara” in mulaj. Puterea de suctiune poate fi controlata de catre persoana care il foloseste, in functie de starea de confort dorita. Niplette da rezultate, deoarece suctiunea sustinuta intinde delicat canalele galactofore, care tin mamelonul retras. Niplette este recomandat pentru corectia sfarcurilor aplatizate, care au aparut ca urmare a unor factori ereditari sau in perioada pubertatii. Este un corector simplu si nedureros, care poate fi folosit de femei la orice varsta. Foloseste principiul extinderii tesuturilor, in acest caz prin suctiunea indelungata, producand alungirea canalelor galactofore. Se ascunde discret inauntrul sutienului si poate fi purtat toata ziua sau noaptea. Obtinerea corectiei depinde de stadiul retractiei, de starea tesutului muscular si de frecventa utilizarii. O corectie permanenta este atinsa in mod normal intre 1 si 3 luni de utilizare continua. In mod ideal ar trebui purtat o perioada de 8 ore pe zi sau noaptea. Daca se observa ulterior o tendinta de retractie, Niplette poate fi aplicat fara probleme din cand in cand. Nu este recomandat pentru sanii lactanti, dar cu toate acestea nu vor aparea probleme daca va fi folosit doar pentru cateva minute, pentru a erecta sfarcurile, inainte de fiecare alaptare. A nu se folosi in ultimele doua luni de sarcina. A nu se steriliza


Produsul a fost adaugat in data de 12-10-2009
Ofertele au fost verificate in data de 09-07-2014, ora 07:58
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Philips niplette - corector pentru mamelon - avent, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Philips niplette - corector pentru mamelon - avent pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Philips niplette - corector pentru mamelon - avent pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Philips niplette - corector pentru mamelon - avent sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Philips niplette - corector pentru mamelon - avent care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Philips niplette - corector pentru mamelon - avent, asadar analizeaza aceste oferte pentru Philips niplette - corector pentru mamelon - avent cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Philips niplette - corector pentru mamelon - avent sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru Philips niplette - corector pentru mamelon - avent

Philips avent
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter