Pinnacle Studio 14 HD

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 254,05 RON

Capturaţi, editaţi si spuneti povestea ta. Pinnacle Studio ™ HD este suficient de puternic, nsă foarte uşor de utilizat. Cu uşurinţă adăuga muzică, emoţie, intensifica suspansul sau surprinde hilaritatea editnd scene şi prin a crea un impact cu temele de montaj, tranziţii, animaţii şi efecte. Interfaţa prietenosă drag-and-drop cu utilizatorul face uşor pentru tine de a utiliza fotografii şi clipuri video dintr-un alt clip video sau un alt aparat de fotografiat digital, telefon sau computer pentru a crea propriul dumneavoastră film HD de naltă calitate,. Odată terminat, impărtăşiţi capodopera dvs. cu prietenii, familia ... sau ncărcaţi direct online pe site-uri precum YouTube. Care sunt caracteristicile? Ce e nou? n primul rnd, oferta 3 opţiuni:    * Editare HD,    * Direct pe DVD, YouTube (cu ecran lat de export-16:9), precum şi alte mijloace media. Noile caracteristici sunt:    * "stop motion" este o tehnică de animaţie pentru a face un obiect fizic manipulat să pară că se deplasează pe cont propriu,    * "fluid image stabilization" pentru utilizarea cu imagini fară stabilizare, folosind o tehnologie specifică AVID (n cadrul Studio 12, similara cu plugin-ul bine cunoscut proDAD Mercalli). * Export pentru Flash, QuickTime, mbunătăţit AVCHD, PS3, Nintendo Wii, Xbox şi mai mult    * Titling de mişcare şi modele nou titlu    * Meniuri DVD, efecte, şi mai mult de 80 "Montage Themes"


Ofertele au fost verificate in data de 27-05-2011, ora 08:00
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Pinnacle Studio 14 HD, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Pinnacle Studio 14 HD pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Pinnacle Studio 14 HD pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Pinnacle Studio 14 HD sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Pinnacle Studio 14 HD care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Pinnacle Studio 14 HD, asadar analizeaza aceste oferte pentru Pinnacle Studio 14 HD cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Pinnacle Studio 14 HD sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Oracle a lansat patch-ul pentru Java: Recommended Version 7 Update 7

Oracle este o companie de top care are o traditie de a lansa update-uri din 3 in 3 luni si rar se abate de la aceasta regula. De curand s-a produs o astfel de exceptie. Oracle a gasit o bresa in sistemul lor care ar fi putut permite accesul programelor malware atunci cand utilizatorii ar fi vizitat anumite pagini. Patch-ul de la Oracle a fost publicat pe Java.com fara a mentiona o stare de urgenta, probabil pentru a nu alarma utilizatorii; patch-ul este numit simplu Recommended Version 7 Update 7 si nu are nici un text care sa ofere explicatii suplimentare.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter