Remington Placa pentru indreptat si ondulat Multi Style S6600

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
2 preturi de la 159,00 RON pana la 160,00 RON

Aparat multistyler Remington Stylist S6600, temperatura variabila intre 150 si 220 grade C, invelis Advanced Ceramic: alunecare de 2x mai usoara, de 3x mai rezistent


Produsul a fost adaugat in data de 07-03-2012
Ofertele au fost verificate in data de 16-07-2015, ora 07:58
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Remington Placa pentru indreptat si ondulat Multi Style S6600, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Remington Placa pentru indreptat si ondulat Multi Style S6600 pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Remington Placa pentru indreptat si ondulat Multi Style S6600 pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Remington Placa pentru indreptat si ondulat Multi Style S6600 sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Remington Placa pentru indreptat si ondulat Multi Style S6600 care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Remington Placa pentru indreptat si ondulat Multi Style S6600, asadar analizeaza aceste oferte pentru Remington Placa pentru indreptat si ondulat Multi Style S6600 cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Remington Placa pentru indreptat si ondulat Multi Style S6600 sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Cele mai bune aparate de coafat pentru un look perfect

Femeile vor mereu mai mult, vor mereu altceva, vor mereu schimbari. Mda… Femeile iubesc transformarea. Ne place sa mutam mobila, sa ne schimbam gentile si pantofii, dar cel mai mult ne place sa ne schimbam coafura.

Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter